Under a month until the HSE Future Leaders Congress
For years the HSE Global Series has been delivering valuable content in the form of events both physical and virtual with the aim of developing the profession and driving change. 2020 brought great change, with many of our events taking place digitally.
In response we now offered tailored conferences and following on from the success of the Women in Safety Congress, we are very pleased to launch our first event which looks at shining a light on the future leaders in EHS with our Future Leaders Congress!
The HSE Congress for the future leaders
The event is set to take place on the 5th of May 2021, with talks from the likes of Ross Hopwood, James MacPherson, Jessica Jackson, and Anna Keen.
Elliot Cunnington hosts what promises to be one of our most attended events of the year!
“I am very excited to welcome you all to the first HSE Future Leaders Congress in May! This event is going to be groundbreaking for the industry and is open to all regardless of experience, age or position.
This event is completely free to attend. All you need to do is fill out the form at the top or bottom and I’ll look forward to greeting you all in May!”: Elliot Cunnington
This congress is aimed at getting more young people into the profession and shining a light on those who are already making moves. Please see below the program and click the link above to sign up!
|Timings||HSE Future Leaders Agenda|
|09:15 – 09:25 (10 Minutes)||Welcome to the congress Hosted by: Anna Keen & Elliot Cunnington|
|09:25 – 10:25 (60 Minutes)||Advisory Council Panel Moderated by: Anna Keen Panellists: Stuart Hughes, Robert Jukes, James MacPherson, Josh Huggins & Ross Hopwood Topic: Questions from the audience|
|10:25 – 10:30 (5 Minutes)||Break|
|11:05 – 11:55 (50 Minutes)||Keynote Session 1 Hosted by: Steven Carver Title: TBC Overview: TBC|
|11:55 – 12:10 (15 Minutes)||Keynote Breakout Session 1 Hosted by: Steven Carver Overview: Live Q&A with the audience discussing key points of the before session|
|12:10 – 12:15 (5 Minutes)||Break|
|12:15 – 12:45 (30 Minutes)||Case Study 2 Hosted by: Robert Jukes Title: Networking Like A Boss Overview: How to connect with Key Persons of Influence and grow your network|
|12:45 – 13:15 (30 Minutes)||Lunch|
|13:15 – 14:05 (50 Minutes)||Keynote Session 2 Hosted by: Michael Tooma, Partner, Clyde & Co Title: Building Organizational Resilience: Safety Lessons from COVID-19|
|14:05 – 14:20 (15 Minutes)||Keynote Breakout Session 2 Hosted by: Michael Tooma Overview: Live Q&A with the audience discussing key points of the before session|
|14:20 – 14:25 (5 Minutes)||Break|
|14:25 – 14:55 (30 Minutes)||Case Study 3 Hosted by: James MacPherson Title: End the war of New View and Old View|
|14:55 – 15:00 (5 Minutes)||Break|
|15:00 – 15:30 (30 Minutes)||Case Study 4 Hosted by: Anna Keen Title: Owning Your Future – How to take control of your career in Health and Safety|
|15:30 – 15:35 (5 Minutes)||Break|
|15:35 – 14:25 (50 Minutes)||Keynote Session 3 Hosted by: Jessica Jackson Title: Emerging Trends for EHS Future Leaders|
|14:25 – 16:40 (15 Minutes)||Keynote Breakout Session 3 Hosted by: Jessica Jackson|
|14:40 – 14:45 Close||Close Hosted by: Anna Keen & Elliot Cunnington|